Oli d'oliva verge
Afegir un raig d’oli d’oliva verge a la massa de la pizza abans de posar-la al forn, quedarà molt cruixent!
T'agrada el picant?
Afegeix un raig d’oli picant a la massa de la pizza en sortir del forn, li donarà un toc diferent!
T'agrada el contrast dolç salat?
Afegeix fruita natural tropical a les teves pizzes, li dóna dolçor i un sabor inigualable!
Per una dieta més saludable
Afegeix fruits secs: nous, panses,…t’aportaran omega3 i antioxidants necessaris per a la dieta!
Prova-ho amb les pizzes:
- Pizza d’espinacs amb rulo de cabra + panses i pinyons
- Pizza 4 formatges + nous
- Pizza de bacon + dàtils (aconsellem una mica de cibulet laminat)!
Rúcula o Albahaca fresca
Afegeix rúcula o albahaca fresca a la pizza en sortir del forn, aporta una aroma, frescor i gust a la nostra pizza!
Amb ou!
pels amant de l’ou, afegeix-ne un abans de coure!!! Irresistible!
Prova-ho amb la pizza:
- Pizza 4 estacions + ou
Amb pernil ibèric
afegeix pernil ibèric a la pizza, dóna un gust…mmm!
Prova-ho amb la pizza:
- Pizza xampinyons + pernil ibèric
Afegeix salmó fumat
t’agrada el salmó fumat? Afegeix-lo al sortir la pizza del forn!
Prova-ho amb la pizza:
- Pizza marinera + salmó fumat